Vital + Active hajápolási termékek

FEJBŐRTISZTÍTÓ

Speciális készítmény a fejbőr tisztítására

Általános fejbőrtisztító bármely bőrtípus számára, a fejbőr letisztítására alkalmas készítmény. Eltávolítja a port, a felesleges zsírt, korpapikkelyeket és az egyéb szennyeződéseket megtartva a bőr természetes védőrétegét. Ezen felül bőrnyugtató hatása van és csökkenti az esetleges fejbőr irritációt és viszketést.

 

 

 

 

KONCENTRÁLT CSEPP FEJBŐRKEZELÉS F+U

Speciális készítmény korpás, hámló fejbőrre

Külsőleg használandó termék a dehidratált fejbőrre hámló, korpás állapot megléte esetén. Normalizálja és csökkenti a bőr hámlását, puhító hatása révén könnyíti a korpapikkelyek bőrről történő leválását.

 

 

 

KONCENTRÁLT CSEPP FEJBŐRKEZELÉS

Speciális készítmény a seborrhoeás fejbőrre

Külsőleg használandó termék kifejezetten a seborrhoeás fejbőrre. Normalizálja és csökkenti a túlzott faggyútermelést. A dermoaktív funkcionális hatóanyagok bőrtisztító, szagtalanító és faggyúmirigy működést normalizáló hatásuknak köszönhetően lehetővé teszik a faggyúmirigy működés elváltozásának helyreállítását a bőr védőrétegének megbontása nélkül.

 

 

 

 

KONCENTRÁLT CSEPP FEJBŐRKEZELÉS

Speciális készítmény korpás, hámló, seborrhoeás fejbőrre

Külsőleg használandó termék kifejezetten a hámló, seborrhoeás fejbőrre. Normalizálja a túlzott faggyútermelést és csökkenti a korpás hámlást. A dermoaktív funkcionális hatóanyagok célzott antimikotikus, bőrtisztító és faggyúmirigy működést normalizáló hatásuknak köszönhetően lehetővé teszik a faggyúmirigy működés elváltozásának helyreállítását, illetve a korpás hámlás kialakulásának csökkentését, a hidrolipid védőfilm módosítása nélkül.

 

 

 

KONCENTRÁLT CSEPP FEJBŐRKEZELÉS

Növényi őssejtes, hatáserősítő szer a hajnövekedési ciklus fiziológiai megújulásában

Az összetétel válogatott dermoaktív funkcionális anyagokkal és növényi valamint biotechnológiai komponensekkel gazdagított, melyek meghatározóak a hajhagyma fiziológiai tápellátásának elősegítésében és néhány a hajnövekedési ciklus megszakításáért részben felelős biológiai folyamat szabályozásában. A készítmény növényi őssejteket tartalmaz, melyek célzott hatásuknak köszönhetően a bőr és a hajhagyma öregedéséért felelős szabad gyökök kialakulását akadályozzák.

 

 

VITAL PLUS CAPS – VITAMINOKAT ÉS GYÓGYNÖVÉNYEKET TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA (30x)

ALKALMAZÁSI MÓD: napi egy kapszulát egy pohár vízzel bevenni.

FIGYELMEZTETÉSEK: az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a változatos táplálkozást és a kiegyensúlyozott életmódot.

ÖSSZETEVŐK: L-CISZTIN. KÖTŐANYAG: HIDROXIPROPIL-METIL-CELLULÓZ. ZSURLÓ (EQUISETUM ARVENSE) PORÍTOTT FORMÁBAN. KÖLES (PANICUM MILIACEUM) PORÍTOTT FORMÁBAN. L-ASZKORBIN SAV (C-VITAMIN). DL-ALFA-TOKOFERIL-ACETÁT (E-VITAMIN, HALZSELATIN, SZAHARÓZ, KEMÉNYÍTŐ, CSOMÓSODÁSGÁTLÓ ANYAG: SZILÍCIUM-DIOXID). NIKOTINAMID (NIACIN). CSOMÓSODÁSGÁTLÓ ANYAG: SZILÍCIUM-DIOXID. SZELÉN-METIONIN (KÖTŐANYAG: DIKALCIUM-FOSZFÁT). RETINIL ACETÁT (A-VITAMIN, KEMÉNYÍTŐ, SZAHARÓZ, SŰRÍTŐ ANYAG: ARABICA GUMI, ANTIOXIDÁNS: DL-ALFA-TOKOFEROL, CSOMÓSODÁSGÁTLÓ ANYAG: TRIKALCIUM-FOSZFÁT). KALCIUM D-PANTOTÉNSAV (B5 VITAMIN). PIRIDOXIN-KLORID (B6 VITAMIN). D-BIOTIN.